Draaiorgel huren

Draaiorgel huren bij Meulkens Draaiorgels

Voor het huren van een draaiorgel bent u bij Meulkens Draaiorgels aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van draaiorgels voor verschillende soorten evenementen. Voor elk feest vindt u bij ons een geschikte draaiorgel en dat tegen een scherpe prijs.

Draaiorgel huren in Zuid-Holland

Een draaiorgel huren in Zuid-Holland is mogelijk in onder andere in de volgende plaatsen: Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Gouda, Hazerswoude, Hazerswoude-Dorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Honselersdijk, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan den IJssel, Kwintsheul, Leidschendam, Leiden, Leiderdorp, De Lier, Lisse, Loosduinen, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Noordwijk aan Zee, Nootdorp, Oegstgeest, Pijnacker, Poeldijk, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Sassenheim, Scheveningen, Schiedam, Schipluiden, ”s-Gravenzande, Spijkenisse, Stompwijk, Vlaardingen, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Westland, Zoetermeer en Zoeterwoude. Ook buiten deze plaatsen is het huren van een draaiorgel mogelijk.

Bekijk het aanbod van draaiorgels op de pagina draaiorgel huren in Den Haag.

Draaiorgel huren voor evenement

Een draaiorgel huren is mogelijk voor de volgende evenementen: verjaardag, bruiloft, jaarmarkt, markt, opening van een winkel, kerst, kerstmarkt, braderieën, sinterklaas, optochten, verzorgingshuis en bejaardenhuis. Ook voor andere feesten of evenementen hebben wij een geschikte draaiorgel te huur.

Draaiorgel aanbod

Bekijk hieronder ons aanbod aan draaiorgels om te huren. Heeft u vragen over het huren van draaiorgels? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 82 90 85 25 of stuur een e-mail naar dennismeulkens1985@gmail.com. Wij helpen u graag verder!

Draaiorgel de Vissen

Draaiorgel de vissen is een oerhollands product van zeer hoge kwaliteit
Dit klein formaat draaiorgel is zeer geschikt voor binnenoptredens en sluit met zijn oud hollands repertoire perfect aan op feesten met hollands thema
Ook voor verjaardagen en kinderfeestjes is dit prachtige draaiorgeltje in te zetten

Draaiorgel de Vissen

Draaiorgel de Astrid

Draaiorgel de Astrid is in 1940 gebouwd door orgelfabriek Bursens. De draaiorgel is vernoemd naar koningin Astrid van België.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Draaiorgel-de-Astrid-5.jpeg

Draaiorgel de Pacific

Draaiorgel de Pacific is een graag geziene gast op feestjes en partijen. De draaiorgel biedt een brede collectie aan muziek en heeft altijd de nieuwste hits ter beschikking.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Draaiorgel-de-Pacific-1.jpeg

Draaiorgel de Veronica 

Draaiorgel de Veronica is meer dan 100 jaar oud. In 2018 is de orgel in eigen beheer volledig gerestaureerd, nadat het 40 jaar niet meer heeft gespeeld. De presentatie van dit orgel was in Dorset, Engeland. Waar wij op uitnodiging zijn heen gegaan om dit prachtige museumstuk te presenteren.

Draaiorgel de Freie

Draaiorgel de Freie is onze grootste straatorgel. Dit prachtige 90-toets orgel staat bekend als een van de mooiste van Nederland, door zijn prachtige front en zuivere klank.