Draaiorgel huren?

Draaiorgel huren bij Meulkens Draaiorgels

Voor het huren van een draaiorgel bent u bij Meulkens Draaiorgels aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van draaiorgels voor verjaardag, feest of evenement. Voor elk feest vindt u bij ons een geschikt draaiorgel tegen de scherpste tarieven.

Draaiorgel huren in Zuid-Holland

Een draaiorgel huren in Zuid-Holland is mogelijk in onder andere in de volgende plaatsen: Alblasserdam, Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Bergambacht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bodegraven, Boskoop, Capelle aan den IJssel, Delfgauw, Delft, Den Haag, Den Hoorn, Gouda, Hazerswoude, Hazerswoude-Dorp, Hellevoetsluis, Hendrik-Ido-Ambacht, Hillegom, Honselersdijk, Katwijk, Koudekerk aan den Rijn, Krimpen aan den IJssel, Kwintsheul, Leidschendam, Leiden, Leiderdorp, De Lier, Lisse, Loosduinen, Maasdijk, Maasland, Maassluis, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Noordwijk aan Zee, Nootdorp, Oegstgeest, Pijnacker, Poeldijk, Reeuwijk, Rhoon, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Sassenheim, Scheveningen, Schiedam, Schipluiden, ”s-Gravenzande, Spijkenisse, Stompwijk, Vlaardingen, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Wateringen, Westland, Zoetermeer en Zoeterwoude. Ook buiten deze plaatsen is het huren van een draaiorgel mogelijk.

Draaiorgel huren voor een evenement

Een draaiorgel huren is mogelijk voor diverse evenementen, waaronder verjaardagen, bruiloften, jaarmarkten, markten, winkelopeningen, kerstfeesten, kerstmarkten, braderieën, sinterklaasvieringen en optochten. Een draaiorgel is altijd een welkome gast in verzorgingshuizen, winkelcentra, markten en bejaardentehuizen. Bovendien hebben wij ook geschikte draaiorgels te huur voor andere feesten of evenementen. Neem gerust contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Aanbod van draaiorgels

Bekijk hieronder ons assortiment aan draaiorgels dat beschikbaar is voor verhuur. Heeft u vragen over het huren van draaiorgels? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 82 90 85 25 of een e-mail sturen naar dennismeulkens1985@gmail.com. Wij staan klaar om u verder te helpen!

Klik op de foto voor meer informatie.

Draaiorgel de Vissen

Draaiorgel de Vissen is een oerhollands product van zeer hoge kwaliteit. Dit klein formaat draaiorgel is zeer geschikt voor binnenoptredens en sluit met zijn oudhollands repertoire perfect aan op feesten met Hollands thema.

Geniet mee met liedjes van Wim Sonneveld, Annie M.G. Schmidt, André van Duijn, Vader Abraham en vele andere oudhollandse klassiekers.

Dit prachtige draaiorgeltje huren?

Klik op de foto voor meer informatie.

Draaiorgel de Astrid

Draaiorgel de Astrid is in 1940 gebouwd door orgelfabriek Bursens. Het draaiorgel is vernoemd naar koningin Astrid van België. Dit draaiorgel is al sinds 1978 in bezit van de familie en wordt nog steeds met trots gepresenteerd.

Dit prachtige draaiorgel huren?

Klik op de foto voor meer informatie.

Draaiorgel de Pacific

Draaiorgel de Pacific is een graag geziene gast op een verjaardag, een feest of een evenement.
Dit draaiorgel biedt een brede collectie aan muziek en heeft altijd de nieuwste hits ter beschikking. Deze repertoirelijst wordt wekelijks aangevuld met de nieuwste hits uit de top 50.

Dit prachtige draaiorgel huren?

Klik op de foto voor meer informatie.

Draaiorgel de Veronica

Draaiorgel de Veronica is meer dan 100 jaar oud. In 2018 is het orgel in eigen beheer volledig gerestaureerd, nadat het 40 jaar niet meer heeft gespeeld. De presentatie van dit orgel was in Dorset, Engeland. Waar wij op uitnodiging zijn heen gegaan om dit prachtige museumstuk te presenteren.

Dit prachtige draaiorgel huren?

Klik op de foto voor meer informatie.

Draaiorgel de Freie

Draaiorgel de Freie is ons grootste draaiorgel. Vraag naar de voorwaarden voor het huren van dit unieke draaiorgel op uw verjaardag, feest of evenement.

Dit prachtige draaiorgel huren?