Draaiorgel huren in Den Haag?

Op zoek naar een draaiorgel in Den Haag?

Waar kun je beter een draaiorgel huren in Den Haag dan bij Meulkens Draaiorgels! Voor vrolijke muziek bij een verjaardag, jubileum of ander evenement!

Aanbod draaiorgels

  • Draaiorgel de vissen is een oerhollands product van zeer hoge kwaliteit. Dit klein formaat draaiorgel is zeer geschikt voor binnenoptredens en sluit met zijn oud hollands repertoire perfect aan op feesten met hollands thema. Ook voor verjaardagen en kinderfeestjes is dit prachtige draaiorgeltje in te zetten
  • Draaiorgel de Astrid is in 1940 gebouwd door orgelfabriek Bursens. De draaiorgel is vernoemd naar koningin Astrid van België.
  • Draaiorgel de Pacific is een graag geziene gast op feestjes en partijen. De draaiorgel biedt een brede collectie aan muziek en heeft altijd de nieuwste hits ter beschikking.
  • Draaiorgel de Veronica is meer dan 100 jaar oud. In 2018 is de orgel in eigen beheer volledig gerestaureerd, nadat het 40 jaar niet meer heeft gespeeld. De presentatie van dit orgel was in Dorset, Engeland. Waar wij op uitnodiging zijn heen gegaan om dit prachtige museumstuk te presenteren.
  • Draaiorgel de Freie is onze grootste straatorgel. Dit prachtige 90-toets orgel staat bekend als een van de mooiste van Nederland, door zijn prachtige front en zuivere klank.

Huur een draaiorgel in Den Haag

We komen met plezier met één van onze draaiorgels naar Den Haag om iemand te verrassen. Feliciteer iemand met een verjaardag, jubileum of ander heugelijke gebeurtenis op een originele manier door een draaiorgel in de straat te zetten met vrolijke muziek. Een leuke manier om iemand in het zonnetje te zetten.

Voor ons maakt het niet uit waar in Den Haag of omgeving: ook in omliggende gemeenten inzetbaar zoals Delft, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Nootdorp, Pijnacker of Loosduinen. We hebben al vaak met plezier in deze regio gedraaid en worden altijd weer blij van de gezellige sfeer!

Passie voor draaiorgels

Meulkens Draaiorgels is gespecialiseerd in draaiorgels, een jarenlange ervaring die van vader op zoons gaat. Onze missie is om de passie voor draaiorgels over te brengen op anderen. Pure ambacht is waar draaiorgels voor staan, iets wat volgens ons nooit verloren mag gaan.

Specialist in verhuur van draaiorgels

Meulkens Draaiorgels is gespecialiseerd in het verhuren van draaiorgels. Wij beschikken over verschillende draaiorgels, voor ieder feest of evenement.

Draaiorgel huren?

Vragen over ons aanbod of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 82 90 85 25 of stuur een e-mail naar dennismeulkens1985@gmail.com. Wij helpen u graag verder!